A A A

Startup Moldova Summit 2024

Publicat:Fri, 16/02/2024 - 20:36

Vă așteptăm la Startup Moldova Summit 2024, eveniment organizat de Fundația Startup Moldova, cel mai important eveniment pentru startup-urile tech din Moldova, programat pentru data de 14 martie. Acest summit are ca scop stimularea antreprenoriatului și a inovației în ecosistemul tech al Moldovei.

Summit-ul reprezintă un punct de întâlnire pentru o gamă diversă de participanți, inclusiv entuziaști ai startup-urilor, profesioniști IT, întreprinderi în căutare de inovații, investitori și experți din industrie. Așteptăm o prezență semnificativă, cu peste 350 de participanți și peste 50 de startup-uri tehnologice din țară. Evenimentul va aduce în prim-plan speakeri și investitori influenți din firme renumite precum startup_wise_guys, presto ventures, Mozaic, Inovo, Business Angels Moldova, și alții.

Punctul central al evenimentului îl reprezintă competiția de pitch, care oferă startup-urilor o platformă pentru a-și prezenta ideile potențialilor investitori, deschizând calea pentru sprijinul crucial necesar dezvoltării proiectelor lor. În plus față de pitching, summit-ul subliniază importanța networking-ului și a colaborării, promovând conexiunile între fondatorii de startup-uri, investitori, sponsori și reprezentanții din sectoarele public și privat.

În 2023, summit-ul a obținut recunoaștere la nivel global, atrăgând atenția entităților internaționale din domeniul startup-urilor precum Startup Blink, Techstars, Atomico, ceea ce a consolidat poziția sa pe scena globală. Summit-ul nu reprezintă doar un eveniment punctual; el funcționează ca o platformă fundamentală dedicată dezvoltării afacerilor inovatoare și stabilirii conexiunilor de durată cu parteneri, investitori și mentori în Republica Moldova.

Unul dintre aspectele exclusive ale summit-ului este accesul pe care îl oferă la o bază de talente. Echipele executive în căutare de talente excepționale pentru companiile lor tech pot găsi perspective promițătoare printre participanți. În plus, echipele startup-urilor tech pot identifica potențiali parteneri pentru implementarea proiectelor lor, consolidând spiritul de colaborare al evenimentului.

Funcționalitățile suplimentare exclusive includ Investors Lounge, Startup Lounge și Mainstage, oferind perspective profunde asupra ultimelor tendințe din peisajul startup-urilor tehnologice din Republica Moldova. De asemenea, o cină exclusivă post-eveniment va fi organizată pentru a satisface interesele și nevoile specifice ale executivilor și fondatorilor de startup-uri tech.

Startup Moldova Summit 2024 marchează un moment important în evoluția tehnologică a Moldovei, unde inovația, investițiile și ideile sunt pregătite să își croiască un nou drum. Asigurați-vă biletele în perioada de pre-sale pe site-ul oficial al evenimentului:

- Attendee Ticket: Oferă acces la scena principală, competiția de pitch și ample oportunități de networking. Startup Moldova Summit 2024 (unde.io)

-  Executive Ticket: reprezintă o experiență premium care vă oferă acces exclusiv la Investors Lounge, unde veți putea interacționa în mod unic cu investitorii, vă asigură un loc la cina post-eveniment, o ocazie de a discuta într-un mediu select cu alți executivi și fondatori de startup-uri, și vă oferă oportunități de networking de cea mai înaltă calitate cu lideri din industrie și investitori de top. Startup Moldova Summit 2024 (unde.io)

Suntem încântați să vă invităm să vă alăturați la Startup Moldova Summit 2024, nu doar pentru a fi martorii acestei transformări remarcabile, ci și pentru a exploata în mod eficient resursele și conexiunile deosebit de valoroase pe care evenimentul le oferă. Prin colaborarea noastră, vom contribui la definirea viitorului tehnologic al Republicii Moldova!